سمینار مسوولیت فردی در قبال محیط پایدار

پوهنځی اقتصاد پوهنتون کاردان به روز پنجشنبه 24 میزان 1399، سمیناری را در موردی «مسوولیت فردی در قبال محیط پایدار» در انستیتوت نظر زلمی برگزار کرد. هدف پوهنتون کاردان دستیابی به هدف چهارم: آموزش با کیفیت و هدف هفدهم: مشارکت با تمام اهداف با اجرای فعالیت های پایداری برای منافع محصلان و جامعه است.

هدف از برگزاری این جلسه، تمرکز بر مسئولیت فردی در قبال یک محیط پایدار بود که با توجه به تغییرات اخیر پویایی در فضای کسب و کار و غیر تجاری و جنبه‌های اقتصادی اجتماعی و سیاسی جهان که نباید موانعی در فعالیت‌های تجاری ایجاد کند.

موارد زیر برخی از جنبه های اصلی است که تجارت‌ها باید در مورد مسوولیت شخصی نسبت به محیط زیست در نظر داشته باشند.
• درک مسوولیت‌های اصلی افراد در قبال یک محیط پایدار
• درک مسوولیت مشارکت اجتماعی
• جامعه و محیط پاک و نقش تک تک نهادها
• بحث در مورد زمینه‌های مختلف مسوولیت‌های نهادی و تجاری نسبت به یک محیط پاک و پایدار
• نقش زراعت در مدیریت آلودگی
• درک نقش صنعتگران در توسعه پاک و پایدار
• نقش نهادهای دولتی در جهت پایداری
• مکانیزم و تکنیک‌های مختلفی که می‌تواند توسعه پایدار محیط را پشتیبانی کند

مسوولیت های محصلان در قبال محیط توسعه یافته و پاک پوهنتون کاردان اهداف توسعه پایدار را به عنوان یکی از موثرترین برنامه‌ها برای مشارکت محصلان در آینده در جامعه خود می‌شناسد. شناخت اهداف توسعه پایدار از اولویت های پوهنتون کاردان است که این امر از درک اصول پایداری تا شناخت تحقیقات پیشرفته برای اطمینان از موفقیت در آینده بازتاب می‌دهد.

معلومات بیشتر در مورد برنامه‌های توسعه پایدار را در لینک زیر دریابید:
www.kardan.edu.af/sustainability