۲۰۲۳
پوهنتون کاردان بزرگترین نمایشگاه سالانه رشتههای انجنیری سیول و کمپیوتر ساینس؛ که بیش از پنجاه تن از محصلان این رشته پروژههای شانرا به نمایش گذاشتند را برگزار کرد. کاردان به عنوان نخستین و معتبرترین نهاد تحصیلی در کشور، ر علاوه مسوولیتهای اکادمیک، رسالت اجتماعی خویش یک میلیون افغانی پول نقدی و بستههای کمکی را به (۵۰۰) خانواده مستمند در این ولایت اهداء نمودند.
۲۰۲۲
پوهنتون کاردان دومین کنفرانس سالانه انکشاف تحصیلات عالی در افغانستان را با تمرکز روی بررسی چارچوب حقوقی تحصیلات عالی با حضورداشت هیئت رهبری وزارت تحصیلات عالی افغانستان، هیئت رهبری پوهنتون کاردان، مقامهای ارشد وزارت امور خارجه و
عدلیه، شرکای استراتیژیک پوهنتون کاردان، محققان، استادان، فارغان و محصلان این پوهنتون، در تالار کنفرانسهای شعبه تایمنی برگزار کرد. پوهنتون کاردان با توجه به اهمیت فعالیتهای پژوهشی در دنیای اکادمیک، کنفرانس بین المللی تحقیقات کاربردی در رابطه به افغانستان، با حضور مقامات عالی رتبه دولتی و پژوهشگران داخلی و بین المللی برگزار کرد. اولین جلسه آنلاین پوهنتون کاردان با پوهنتون Princeton امریکا با اشتراک ۲۰ تن از محصلان مختلف دیپارتمنت پوهنتون کاردان به صورت رسمی برگزار کرد. چهارصد هزار افغانی برای اهداف اهدایی جمع آوری شد و تیم احضاری پوهنتون کاردان به زلزله زدگان ولایت پکتیکا به خانوادههای مستحق کمک صورت گرفت.
۲۰۲۱
برنامه لیسانس در اداره تجارت پوهنتون کاردان اعتبار بینالمللی اکادمیک خود را از سوی شورای اعتباردهی برای نهادها و برنامههای تحصیلی تجارت (ACBSP)، کسب کرد. پوهنتون کاردان برای دومین سال متوالی در ردهبندی پوهنتونهای تاثیرگذار جهان از سوی نهاد تحصیلات عالی تایمز قرار گرفت. همچنان این پوهنتون در آخرین ارزیابی ریاست تضمین کیفیت وزارت تحصیلات عالی اعتبار اکادمیک ملی خود را حفظ کرد. دومین پلان استراتیژیک پوهنتون کاردان برای سالهای ۲۰۲۱ الی ۲۰۲۵ تدویر و رونمایی شد. این پوهنتون مرکز انکشاف تحصیلات عالی (CHED) را ایجاد و نخستین کنفرانس ملی انکشاف تحصیلات عالی در افغانستان (ACHEDA) را با تمرکز روی اصلاحات در امتحان کانکور برگزار کرد.
داکتر احمد خالد حاتم، رییس پوهنتون کاردان به عنوان عضو هیئت مدیره کرکت بورد افغانستان تعیین و همچنان این پوهنتون از سلسله رقابتهای کرکت پنجاه آوره میان تیمهای ملی افغانستان و آیرلند زیر نام "جام قهرمانی پوهنتون کاردان" حمایت مالی کرد.
۲۰۲۰
همهگیری بیماری کووید-۱۹ سبب شد تا فعالیت نهادهای تحصیلی متوقف و یا حد اقل مختل شود. با این حال، پوهنتون کاردان دستآوردهای چشمگیری در سال ۲۰۲۰ دارد. پس از اعلام قرنطین سرتاسری از سوی وزارت صحت عامه، پوهنتون کاردان نخستین نهاد علمی بود که درسهای آنلاین را در مدت کم برای تمام برنامههای تحصیلی راهاندازی کرد.
این پوهنتون به عنوان اولین نهاد تحصیلی از افغانستان، در جمع پوهنتونهای تاثیرگذار جهان از سوی نهاد تحصیلی تایمز قرار گرفت. همچنان، برنامه ماستری اداره تجارت پوهنتون کاردان (MBA) اعتبار علمی خویش را از شورای بینالمللی اعتباردهی تحصیلات عالی در تجارت (IACBE) کسب نمود.
۲۰۱۹
پوهنتون کاردان همراه با پنج پوهنتون دیگر در کشور، سند اعتبار دهی ملی را از وزارت تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان کسب نمود. اعتبار دهی ملی روندی است که پوهنتون ها را در عرصه برتری در ارایه خدمات، دیدگاه و ماموریت ارزیابی می نماید. همچنان، آقای قیس محمدی، آمر دیپارتمنت اقتصاد پوهنتون کاردان عنوان استاد برتر جنوب آسیا را از سوی نهاد ACBSP کسب کرد
۲۰۱۵
پوهنتون کاردان با برگزار کردن یک کنفرانس بزرگ مشورتی، میزبان دانشمندان، رهبری پوهنتون، نمایندگان شاگردان و فاکولته بود که هدف این کنفرانس مشوره در مورد بهترسازی و بهروزکردنِ نصاب تحصیلی پوهنتون بود.
۲۰۱۴
پوهنتون کاردان مصمم به ایجاد برنامهها به سطح ماستری در تجارت و روابط بینالملل شد. ثبت نام شاگردان به ۵۰۰۰ رسید. در چارچوب هدف استراتیژیک خود، پوهنتون کاردان مرکز توسعهی فاکولتهها را هم ایجاد کرد.
۲۰۱۳
پوهنتون کاردان برای بار دوم به حیث گردانندهی پوهنتونهای خصوصی در افغانستان، برگزیده شد. این پوهنتون به عنوان یکی از پوهنتونهای خصوصی برجسته در عرصهی تحصیلات عالی، مقام آورد و پس از ارزیابی وزارت تحصیلات کشور، به صورت رسمی به عنوان یک «پوهنتون خصوصی» شناخته شد.
۲۰۱۲
پوهنتون کاردان ابتکار نخستین مجتمع پوهنتونهای خصوصی در افغانستان را به دوش گرفت و آن را رهبری کرد. به دنبال آن، این پوهنتون به عنوان گردانندهی چهل عضو انستیتیوتهای خصوصی ملی گزیده شد.
۲۰۱۱
پوهنتون کاردان با به دست آوردن عضویت مجمع اعتباردهی بینالمللی (IACBE) در رشتهی اداره و تجارت، به اعتبار خود افزود و به این ترتیب به نخستین پوهنتون خصوصی در افغانستان مبدل شد که به چنین افتخار رسیده است. درین زمان، ثبت نام شاگردان هم به پیمانهی ۶ رسید.
۲۰۰۹
برنامهٔ لیسانس در حقوق و علوم سیاسی به فعالیت آغاز کرد. پوهنتون کاردان فراغت نخستین دور محصلان از ادارهٔ تجارت را جشن گرفت. مکتب عالی کاردان در سطح آموزش ابتدایی و ثانوی نیز شروع به کار کرد.
۲۰۰۶
کاردان با مبدل شدن به اولین موسسهی تحصیلات عالی خصوصی که به شکل رسمی در وزارت تحصیلات عالی افغانستان ثبت شد، تاریخ را رقم زد. برنامهٔ لیسانس ادارهٔ تجارت با بیش از ۱۳۰ شاگرد که در مرحلهٔ اول ثبت نام کردند، نیز در همین سال شروع به کار کرد.
۲۰۰۴
کاردان، برنامههای اکادمیک خود را به سطح دیپلوم ارتقا داد. درین زمان، تعداد شاگردان ۶۰۰ تن بود که ۲۰ درصد آن را بانوان تشکیل میداد.
۲۰۰۲
انستیتیوت کاردان با ۱۲ شاگرد در یک مکان کرایی در مکروریان کابل تاسیس شد. هدف اساسی آن، تهیه کردن پروگرامهای کوتاهمدت در حد سرتیفیکت بود.