تازه ترین جزئیات

سمینار آنلاین پیرامون تأثیر بیماری همه گیر کووید-۱۹ بالای سکتور بانکداری افغانستان

پوهنځی اقتصاد پوهنتون کاردان، سمینار آنلاین را به روز دوشنبه ۲۳ سرطان ۱۳۹۹ رأس ساعت ۹:۰۰ صبح تحت عنوان "تأثیر بیماری همه گیر کووید-۱۹ بالای سکتور بانکداری افغانستان" برگزار نمود.

آقای احمد خسروخان ضیا، رئیس میوند بانک و اتحادیه بانکداری افغانستان و همچنان کارشناس در بخش بانکداری افغانستان، این سمینار را برای محصلان پوهنځی اقتصاد ارائه کرد. آقای عثمان علی، معاون استاد در پوهنتون کاردان نیز در ارائه بینش متفکرانه برای محصلان شرکت کننده در این جلسه، نقش موثری داشت.

اشتراک کننده گان در مورد نقش سکتور بانکی در بهبود وضعیت اقتصادی افغانستان و مشکلات کمبود قرضه های بلند مدت به بانک ها بحث کردند. همچنان در مورد موضوعات مربوط به کیفیت دارایی ها، تشکیل سرمایه و افزایش هزینه عملیاتی در جریان بحران بیماری کووید-19 در سکتور های مختلف بحث کردند.

آقای خسرو محصلان شرکت کننده را ترغیب کرد تا از فرصت های کارآموزی در میوند بانک استفاده نموده و بینش عملی خود را در بخش بانکداری افغانستان غنی سازند.

پوهنتون کاردان اولین نمایشگاه کاریابی آنلاین را برگزار کرد

دفتر خدمات کاریابی پوهنتون کاردان اولین نمایشگاه کاریابی آنلاین را به روز یکشنبه 22 سرطان 1399 ، ساعت 10:00 صبح برگزار کرد. در این نمایشگاه کاریابی آنلاین، هشت نهاد از بخش‌های مختلف در جلسه آنلاین شرکت کردند و حدود 50 فرصت شغلی را برای محصلان و فارغ التحصیلان پوهنتون کاردان به اشتراک گذاشتند.

کارفرمایان شرکت کننده از پوهنتون کاردان برای برگزاری این برنامه قدردانی کرده و ابزار داشنتد که بتوانند بهترین استعدادها از میان محصلان و فارغ التحصیلان پوهنتون کار دان، مناسب با نهاد های خود بیابند. اکثر محصلان از طریق فیس بوک به هم متصل بودند و این شانس را داشتند که از آنها سؤال کنند و در مورد نحوه درخواست بست های خالی راهنمایی کنند.

پس از برگزاری نمایشگاه کاریابی، کارگاه آموزشی آمادگی در قسمت دوم این برنامه از ساعت 2:00 - 4:00 بعد از ظهر برگزار شد که در آن محمد امین حکیمی، مدیر خدمات کاریابی پوهنتون کاردان دستورالعمل هایی را برای نحوه نوشتن خلص سوانح به محصلان ارائه داد.

سمینار مجازی پیرامون بیکاری در عصر بیماری کووید-19: روانشناسی از دست دادن شغل

دیپارتمنت اقتصاد پوهنتون کاردان به ادامه سلسله سمینارهای مجازی، چهارمین سمینار مجازی را تحت عنوان " بیکاری در عصر بیماری کووید-19: روانشناسی از دست دادن شغل" را به روز سه شنبه، 7 اسد 1399 ساعت 2 بعد از ظهر برگزار می‌کند.

دوکتور پرفکتو جی .اکینور، استاد پوهنتون دیا تان ویتنام، جلسه آنلاین را برای محصلان این دیپارتمنت ارائه خواهد کرد. وی دارای مدرک دوکتورا از پوهنتون سلطنتی سانتو توماس مانیلای کشور فلپین در رشته اداره عمومی و مدیریت است.

محصلان دیپارتمنت اقتصاد دعوت می‌شوند تا در این سمینار آنلاین شرکت کنند، از دیدگاه و بینش سخنران بهره مند شوند و نظرات و سؤالات خود را در مورد این موضوع با دیگران به اشتراک بگذارند.

نمایشگاه کاریابی آنلاین

دفتر خدمات کاریابی پوهنتون کاردان قرار است اولین نمایشگاه کاریابی آنلاین را با همکاری نهاد های ملی و بین المللی به منظور آشنای محصلان و فارغان با این نهاد ها و فراهم سازی فرصت های کاری و کار آموزی برگزار کند.

قرار است این نمایشگاه به روز یکشنبه ۲۲ سرطان ۱۳۹۹ به صورت زنده از طریق صفحه فیس بوک پوهنتون کاردان برگزار شود. پوهنتون کاردان از هر فرصتی برای کمک به محصلان و فارغان خود در این وضعیت بحرانی استفاده می‌کند تا با اشتراک در نمایشگاه های کاریابی بتوانند با نهاد های معتبر ملی و بین المللی آشنا شوند.

جزئیات بیشتر در مورد تاریخ این رویداد به زودی ارائه می شود.

برنامه زنده پبرامون آشنایی با أصول محاکمات مدنی

دیپارتمنت حقوق پوهنتون کاردان به روز چهارشنبه، 4 سرطان 1399 برنامه‌ی را پیرامون آشنایی با أصول محاکمات مدنی برای محصلان این دیپارتمنت بطور زنده از طریق صفحه فیسبوک پوهنتون کاردان برگزار کرد. آقای محمد کریم امیرزی رئیس مرکز ملی آموزش حقوقی این برنامه را پیش برده و در مورد أصول محاکمات مدنی و کاربرد آنها در امور حقوقی بحث کرد.

همچنان آقای امیرزوی پاسخ‌های جامع به سؤالات محصلان ارائه داد و آنها را ترغیب به مطالعه کرد. در پایان، محصلان شرکت کننده از پوهنتون کاردان و محب الله شاغاسی، تسهیل کننده محاکم تمثیلی دیپارتمنت حقوق، برای برگزاری چنین جلسات سپاسگزاری کردند که به آنها کمک می کند تا دانش علمی خود را در مورد امور حقوقی تقویت کنند.

برنامه آموزشی آنلاین پیرامون سیستم های صدا روی پروتکل انترنت VoIP

لابراتوار سیسکو CISCO LAB پوهنتون کاردان برنامه آموزشی سه روزه آنلاین را از تاریخ 24 الی 28 جوزا 1399، در مورد صدا روی پروتکل انترنت VoIP برای محصلان دیپپارتمنت کمپیوتر ساینس برگزار نمود.

این برنامه آموزشی آنلاین توسط احمدالله عزیزی، مسئول لابراتوار سیسکو پوهنتون کاردان تسهیل و برنامه ترکیبی از بحث تئوری و تمرین عملی با تأکید بر طرح صدا روی پروتکل انترنت VoIP، مؤلفه ها و نحوه عملکرد VoIP بود.

اهداف اصلی این آموزش:


• شناخت صدا روی پروتکل انترنت VoIP و مؤلفه های آن
• توسعه دانش و مهارت های شبکه عملی در یک محیط حرفه ای
• یادگیری طراحی و انتخاب بهترین توپولوژی برای صدا روی پروتکل انترنت VoIP
• به دست آوردن دانش و مهارت های لازم برای تهیه شبکه دارای صدا روی پروتکل انترنت VoIP
• توصیف صدا روی پروتکل انترنت VoIP و اهداف اصلی آن

برنامه های زبان انگلیسی به صورت آنلاین برگزار شد

پوهنتون کاردان تمامی صنوف دیپارتمنت انگلیسی را به شکل آنلاین آغاز نموده که این صنوف آنلاین شامل برنامه های DEL, CEL و کورس های آمادگی TOEFL بوده و فقط برای محصلان برنامه های انگلیسی پوهنتون کاردان که صنوف شان تعطیل شده بود، می‌باشد. محصلان علاقمند می‌توانند جهت ثبت نام به شماره 0789837969 تماس بگیرند.

پوهنتون کاردان متعهد است که به محصلان خود در این شرایط بحرانی کمک کند تا بتوانند تحصیلات خود را با استفاده از سیستم آموزش آنلاین و منابع موجود ادامه دهند و دروس شان از این بیشتر به تعویق نیافتد. برای اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های انگلیسی، می توانید به این لینک مراجعه کنید.

https://kardan.edu.af/English/

چالش های ویروس کرونا؛ از توقف تا احیای مجدد تجارت کوچک و متوسط

دیپارتمنت اقتصاد پوهنتون کاردان به تاریخ 15 جوزا 1399 سمیناری آنلاین را تحت عنوان «چالش های ویروس کرونا از توقف تا احیای مجدد تجارت های کوچک و متوسط» با سخنرانی پروفیسو آنتونی برای محصلان این دیپارتمنت برگزار کرد.

پروفیسور آنتونی نجبینور استاد و معاون رئیس توسعه و مشارکت تجاری پوهنتون گرندروب است. وی در این سمینار پیرامون تاثیر ویروس کرونا بالای اقتصاد ایالات متحده و برخی کشورها دیگر بحث کرد. همچنان در مورد راهکارهای که برای بهبود اقتصاد پس از مهار شدن این ویروس موثر بوده می‌تواند، نیز توضیحات ارایه نمود.

در پایان، آقای آنتونی پاسخ‌های جامع به سؤالات که از سوی محصلان درباره تأثیر ویروس کرونا بالای اقتصاد افغانستان مطرح شده بود، ارائه نمود. محصلان از موثریت سمینار ابراز خرسندی نموده و از تلاش‌های پوهنتون کاردان به ویژه دیپارتمنت اقتصاد برای برگزاری چنین سمینار های آنلاین قدردانی کردند.

پوهنتون کاردان برنامه های زبان انگلیسی را به صورت آنلاین برگزار می‌کند

پوهنتون کاردان خرسند است که در آینده نزدیک صنوف برنامه های زبان انگیسی را به صورت آنلاین برگزار می‌کند. صنوف آنلاین شامل برنامه های DEL, CEL و کورس های آمادگی TOEFL بوده و فقط برای محصلان برنامه های انگلیسی پوهنتون کاردان که صنوف شان به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود، برگزار می‌شود. پوهنتون کاردان متعهد است که برای ادامه دروس محصلان خود در این ایام دشوار و قرنطین، زمینه آموزش آنلاین را فراهم سازد. محصلان برنامه های زبان انگیسی میتوانند برای اشتراک در صنوف آنلاین از تاریخ ۱۷ جوزا الی ۲۲ جوزا از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر به بخش معلومات شعبه تایمنی پوهنتون کاردان مراجعه کنند.

برای دریافت جزئیات بیشتر به شماره های 0799528383، 0777528383 به تماس شوید.

پوهنتون کاردان عضویت شبکه راه حل های توسعه پایدار SDSN را بدست آورده و اصول آموزش مدیریت مسئولیت پذیر PRME سازمان ملل را امضا نمود

پوهنتون کاردان عضویت در شبکه راه حل های توسعه پایدار SDSN را دریافت کرد. این پوهنتون نیز اصول آموزش مدیریت مسئولیت پذیر PRME سازمان ملل متحد را که یک بستر جهانی مبتنی بر مشارکت نهاد های علمی است، را امضا کرده است.

شبکه راه حل های توسعه پایدار SDSN و اصول آموزش مدیریت مسئولیت پذیر PRME از ابتکارات و برنامه های سازمان ملل متحد است که اقدامات عملی را برای دستیابی به توسعه پایدار و افزایش مشخصات پایداری در نهاد های علمی سراسر جهان ترویج می دهد.

پوهنتون کاردان اهداف توسعه پایدار را به عنوان یکی از اساسی ترین اولویت های خود مبنی بر تحقیق، فعایت های عملی و همکاری های استراتژیک مبدل کرده است. همچنان پوهنتون کاردان در سال 2019، اولین گزارش تأثیر گزاری این پوهنتون را منتشر کرد که بیانگر مشارکت فعال این پوهنتون در عرصه های ‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی در افغانستان است.

برنامه تقدیر از "چهل بهترین زیر سن چهل"

پوهنتون کاردان خرسند است که با درنظر داشت چالش های موجود ویروس کرونا، پنجمین دور برنامه تقدیر از چهل چهره برتر را تحت عنوان "چهل بهترین زیر سن چهل" به بطور آنلاین برگزار می نماید. تا از طریق این برنامه، محصلان و فارغ التحصیلان که ویژه گی های منحصر به فرد داشته و تاثیر گزار در جامعه اسنتد را به معرفی گرفته و تقدیر نمایند.

کمیته گزینش پوهنتون کاردان 40 نامزد را با توجه به معیار های چون داشتن فعالیت های علمی، خصوصیات عالی رهبری و تاثیر گزاری مثبت در جامعه انتخاب می‌نماید. سپس برای معرفی دستاوردهای این چهل چهره برتر، پوهنتون کاردان به روز پنجشنبه 5 سرطان 1399 ساعت 2:00 بعد از ظهر مراسم ویژه ای را برگزار می کند.

همچنان در این برنامه مهمانان ویژه ی از وزارت محترم تحصیلات عالی، رهبری پوهنتون کاردان، اساتید، خانواده ها و دوستان چهل چهره برتر شرکت می کنند. برای دریافت جزئیات بیشتر به لینک مراجعه کنید.

برنامه آنلاین پیرامون تحقیقات و موفقیت های زندگی علمی فرهاد محمد افضلی

دفتر مشارکت محصلان و برگزاری برنامه های پوهنتون کاردان برنامه آنلاین را به تاریخ 26 جوزا 1399 با سخنرانی آقای فرهاد محمد افضلی برگزار می کند. محصلان همه برنامه ها و فارغ التحصیلان می توانند در این برنامه زنده که از طریق صفحه فیس بوک پوهنتون کاردان به نشر میرسد، شرکت کنند.

آقای فرهاد محمد افضلی، یک تن از فارغان رشته کمپیوتر ساینس و دریافت کننده جایزه چهل بهترین زیر سن چهل پوهنتون کاردان می باشد. آقای افضلی از طریق بورسیه فولبرایت ماستری خود را در رشته MIS بدست آورده است و فعلاً کاندید دوکتورا در پوهنتون نبراسکا، اوماها می باشد و در عین زمان برنامه های دیتابس و Java programming را به سطع لیسانس در این پوهنتون تدریس می‌کند. آقای فضلی علاقمند تحقیق در حوزه تاثیر تکنالوژی بالای تمرکز فکر، توجه و آموزش میباشد و در این راستا مقالات علمی هم نوشته اند.

چالش های ویروس کرونا؛ از توقف تا احیای مجدد تجارت کوچک و متوسط

دیپارتمنت اقتصاد پوهنتون کاردان سمینار آنلاین را تحت عنوان «چالش های بیماری کووید-19 از بسته شدن تا بهبود تجارت کوچک و متوسط» با سخنرانی دکتر آنتونی به تاریخ 15 جوزا 1399 ساعت 2:00 بعد از ظهر برای محصلان این دیپارتمنت برگزار می‌کند.

دکتر آنتونی رئیس شورای اعتباردهی پوهنتون ها و برنامه های تجاری ACBSP، استاد اقتصاد و تجارت بین الملل، همکار سام والتون و مشاور انجمن تجارت جهانی یا WTC) ) است. وی دیدگاه خود را پیرامون تاثیرات اقتصادی ویروس کرونا را بالای تجارت و نحوه بهبود بخشیدن آنها در مدت زمان طولانی ارائه خواهد نمود.

پوهنتون کاردان تلاش دارد که از محققان و صاحب نظران پوهنتون های معتبر و مشهور جهان دعوت کند تا سمینار های آنلاین را پیرامون موضوعات مختلف ارائه دهند و محصلان را در استفاده موثر از ایام قرنطین کمک نماید.

رییس پوهنتون کاردان جلسه آنلاین را با کارمندان و اساتید دیپارتمنت ها برگزار کرد

رییس پوهنتون کاردان آقای روئین رحمانی، به روز شنبه ۲۳ حمل ۱۳۹۹ جلسه آنلاین را با اساتید و کارمندان، پیرامون پاسخ پوهنتون درمورد بیماری همه گیر کووید-۱۹ و آمادگی های آینده برگزار کرد. در این جلسه ، آقای رحمانی از اساتید و کارمندان که تعهد بی بدیل خود را در زمینه اطمینان از استمرار تحصیلی و ارائه خدمات استثنایی به محصلان خود نشان داده اند، ابراز قدردانی کرد.

آقای رحمانی با تقدیر از کاردانیان به خاطر متعهد، راه حل گرا، خوش بین و پیشرو بودن آنها که از ابتدای سال ۲۰۰۲ با فروتنی کار نمودند و برای مردم افغانستان امید داده اند، افزود: «فعال کردن سیستم آموزش آنلاین در طی چند روز و تغییر فرآیندهای آموزشی آنلاین یک کار بسیار چالش برانگیز در افغانستان است. من از این فداکاری شما در تحقق به وعده تان در برابر هزاران محصل ما و سایر ذینفعان کلیدی سپاسگزارم».

وی همچنان بر تعهد رهبری پوهنتون جهت حمایت و پشتیبانی مردم در این شرایط دشوار تأکید کرد.

در همین حال رییس پوهنتون کاردان از راه اندازی «صندوق رفاه کاردان» برای حمایت از اساتید و کارمندانی خبر داد که ممکن است در نتیجه تغییرات بوجود آمده در وضعیت کاری و همه گیر شدن ویروس کرونا تحت تأثیر منفی قرار بگیرند.

وی ضمن تبریکی گفتن به اساتید و کارمندان جهت دستیابی به اعتبارنامه بین المللی دیپارتمنت ماستری اداره تجارت و درخواست پوهنتون برای شمولیت در رتبه بندی بین المللی تأثیر آموزش عالی، جلسه را با فراخوان اطمینان پایدار که پوهنتون کاردان پس از غلبه بر بیماری همه گیر کووید-۱۹، قوی تر و تأثیرگذارتر ظاهر خواهد شد، به پایان رساند.

آقای رحمانی در پایان گفت: «ما همیشه تلاش خواهیم کرد زندگی مردم را تغییر داده و کار های شگفت انگیز را در پوهنتون کاردان انجام دهیم. بیایید برای آینده بهتر و امیدوار کننده تر با هم کار کنیم و ایمان داشته باشیم.»

محصلان دیپارتمنت های مختلف از سیستم آموزش آنلاین ابراز رضایت نمودند

مدیریت پوهنتون اخیراً در مورد تجربه خود از سیستم آموزش آنلاین با محصلان از برنامه های مختلف لیسانس و ماستری تماس گرفته است. محصلان خرسندی خود را از این سیستم به عنوان بهترین راه حل ممکن در شرایط فعلی که بیماری همه گیر کووید-۱۹ شیوع بیشتر نموده، ابراز کردند و از پوهنتون کاردان بخاطر فراهم سازی صنوف آنلاین در مدت زمان بسیار کوتاه ، تشکر کردند و این امکان را برای ادامه تحصیل در مدت اقامت در خانه فراهم کردند.

صنوف درسی تا اطلاع ثانوی آنلاین خواهند ماند

بر اساس اطلاعات موجود در حال حاضر، ما دریافتیم که وضعیت بیماری کرونا COVID-19 حداقل تا اواخر ماه حمل ادامه خواهد یافت. با توجه به نیاز دیپارتمنت ها، محصلان و کارمندان برای ساختن و تنظیم برنامه ها و دروس شان، تصمیم گرفتیم تا تمام صنوف درسی برنامه های لیسانس و ماستری را بصورت آنلاین و تا اطلاع ثانوی برگزار کنیم.

محصلان برای دسترسی داشتن بخ صنوف آنلاین و منابع دیگر باید برنامه های لازم را نصب کنند. این روند در این وب سایت تحت عنوان "چگونه در یک صنف آنلاین شرکت کنیم" توضیح داده شده است. همچنان محصلان میتوانند برای دریافت جزئیات بیشتر با مسئولان برنامه خود تماس بگیرند.

گفتگو ها و تبادل نظر میان پوهنتون کاردان و وزارت تحصیلات عالی در رابطه به بهبود هر چه بهتر روند آموزش آنلاین جریان دارد.

خدمات کاهش یافته است

كتابخانه ها و لابراتوار بسته خواهد شد، به جز برای استادان و كارمندان كه نیاز دارند جهت ارائه دروس آنلاین به پوهنتون بیایند. فعالیت های محصلان چون برگزاری برنامه ها متوقف خواهد شد.

دفاتر معلومات و پذیرش شعبات تایمنی و شعبه ماستری در پروان دو جهت رسیدگی به سوالات عمومی و مشکلات محصلان باز خواهد بود.

بخش مالی نیز جهت پرداخت فیس محصلان باز خواهد بود.

پوهنتون چگونه استادان، محصلان و کارمندان را از جزئیات بعدی مطلع می کند؟

پوهنتون کاردان از طریق ایمیل آدرس، صفحات اجتماعی و این وبسایت که مرتب با محصلان در ارتباط است اطلاع رسانی میکند. لطفاً تمام راه های ارتباطاتی پوهنتون را دنبال کنید.

این وبسایت با اطلاعات مربوط به کارکرد ها، طرز العمل پوهنتون و همچنان وقایع و سایر جزئیات مرتبط با آموزش آنلاین به روز می شود.

پوهنتون تمام صنوف برنامه های لیسانس و ماستری را بصورت آنلاین برگزار میکند. تا اطلاع ثانوی هیچ صنف فزیکی نخواهیم داشت. ارزیابی مجدد پس از ۳۰ حمل ۱۳۹۹ در اسرع وقت و به صورت دوره ای پس از آن تاریخ انجام خواهد شد.

برای سؤالاتی که در این وبسایت وجود ندارد، به بخش مربوط به شرح زیر مراجعه کنید:

  • محصلان به مسئول برنامه های شان مراجعه کنند
  • دیپارتمنت سؤالات خود را به مدیران بخش خود مراجعه کنند
  • کارمندان سؤالات خود را با مدیران خود شریک سازند