چالش های بیماری کووید-19؛ از بسته شدن تا بهبودی تجارت کوچک و متوسط

دیپارتمنت اقتصاد پوهنتون کاردان به تاریخ 15 جوزا 1399 سمییناری آنلاین را تحت عنوان «چالش های بیماری کووید-19 از بسته شدن تا بهبود تجارت کوچک و متوسط» با سخنرانی پروفیسو آنتونی برای محصلان این دیپارتمنت برگزار کرد.

پروفیسور آنتونی نجبینور استاد و معاون رئیس توسعه و مشارکت تجاری پوهنتون گرندروب است. وی در این سمیینار پیرامون تاثیر بیماری کرونا بالای اقتصاد ایالات متحده و برخی کشورها دیگر بحث کرد. همچنان در مورد راهکارهای را که برای بهبود اقتصاد پس از مهار شدن این بیماری موثر بوده می‌تواند، توضیح داد.

در پایان، آقای آنتونی پاسخ‌های جامع به سؤالات که از سوی محصلان درباره تأثیر بیماری کووید-19 بالای اقتصاد افغانستان مطرح شده بود، ارائه نمود. محصلان از اثربخشی سمیینار رضایت داشتند و از تلاش‌های پوهنتون کاردان به ویژه دیپارتمنت اقتصاد برای برگزاری چنین سمیینار های آنلاین قدردانی کردند.

پوهنتون کاردان کاملاً متعهد است که در این مواقع دشوار و پر چالش، روش‌های جدید تدریس و یادگیری و همچنین تعامل با محصلان و جامعه خود را پیدا کند.