امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کاردان و آژانس خبری رویداد

پوهنتون کاردان به روز شنبه، ۲۴ سنبله ۱۴۰۳ هجری‌خورشیدی؛ با خبرگزاری رویداد تفاهم‌نامه همکاری را امضا کرد. این تفاهم‌نامه همکاری، روی اهداف ذیل منعقد گردیده است:
۱- ایجاد انگیزه و خلق امید میان خانواده دانشگاهی کشور با تشویق و ترغیب محصلان به ابتکار، نوآوری و خلاقیت، برجسته‌‌سازی فعالیت‌های اکادمیک و دستاوردهای استادان و محصلان، مستندسازی، ثبت و نشر نوآوری‌ها و دست‌آورد‌های تحصیلی و مسلکی استادان و محصلان نخبه.
۲- انجام همکاری‌های مشترک در راستای توسعه اجتماعی و فرهنگی؛ بهره‌مندی از توانمندی علمی، تخصصی و تجربی در جهت ارتقای دانش تخصصی و افزایش مهارت‌های نیروی انسانی جامعه.
هیئت رهبری پوهنتون کاردان و خبرگزاری رویداد، امضای این تفاهم‌نامه را به انجام همکاری‌های مشترک در بخش توسعه اجتماعی و فرهنگی و بهره‌مندی از توانمندی عملی، تخصصی و تجربی در جهت ارتقای دانش تخصصی و افزایش مهارت نیروی انسانی و جامعه سودمند عنوان کردند.