فراخوان مقاله نویسی: چشم انداز اهداف توسعه پایدار در افغانستان

دیپارتمنت تحقیق و توسعه پوهنتون کاردان به عنوان بخشی از مأموریت خویش و پیوند دادن دانش اکادمیک با دنیای واقعی، فراخوان مقاله نویسی را تحت عنوان "چشم انداز اهداف توسعه پایدار در افغانستان" اعلام می‌نماید. هدف اساسی از اعلام این فراخوان، پرداختن و ارزیابی موضوعاتی چون اقتصاد، حکومتداری و چگونگی دستیابی و تطبیق اهداف توسعه پایدار در افغانستان می‌باشد.

اهداف توسعه پایدار SDG پس از دو سال مذاکراه و رایزنی ها، در سال 2015 جایگزین اهداف توسعه هزاره شد. برنامه توسعه پایدار سال 2030 یک گام اساسی برای کشورهای ثروتمند و فقیر است. توسعه پایدار دارای 17 هدف و بیش از 200 شاخص بوده و به عنوان زنگ خطر برای جامعه پایدار عمل می‌کند. همچنان این باور وجود دارد که برای درک پیچیدگی اهداف توسعه پایدار، ما باید رشته های مختلف تحصیلی، دانش تخصص و محلی را به هم پیوند بدهیم.

در این فراخوان، از محققان بخش های اقتصادی، حقوق، علوم سیاسی، سیاست‌های اجتماعی، انجنیری، فناوری و جامعه شناسی دعوت می‌شود تا خلاصه مقالات خویش را روی موضوعا مختلف توسعه پایدار به ویژه شش هدف توسعه پایدار جمهوری اسلامی افغانستان بنویسند. اما به این موارد محدود نمی شود:
• مسیرهای اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی برای پایداری
• پیامدهای قانونی و معیاری اهداف توسعه پایدار
• بودجه و سرمایه گذاری برای اهداف توسعه پایدار
• نابرابری‌های مداوم در اهداف توسعه پایدار
• آموزش و اهداف توسعه پایدار
• سازمان‌ها چگونه عملکرد اهداف توسعه پایدار را مدیریت و کنترل می‌کنند؟
• برای عملکرد اهداف توسعه پایدار چه نوع توانایی و دانش به کار گرفته می‌شود؟
• چگونه تکنالوژی و فناوری می‌توانند بر کارکرد اهداف توسعه پایدار تأثیر بگذارند؟
• تأثیرات اجرای اهداف توسعه پایدار چیست؟
• توانمند سازی زنان و برابری جنسیتی

راهنمای ارسال
• خلاصه مقالات باید بین 300 تا 500 کلمه بوده و شامل نکات اصلی باشد که در مقاله آورده خواهد شد مانند: نظریه ها، روش شناسی و یافته‌ها
• مقالات باید بین 6000 تا 8000 کلمه باشد
• 4 تا 7 کلمه کلیدی را به ترتیب حروف الفبا قرار دهید
• هنگام ارسال ذکر نام کامل و سمت تان را فراموش نکنید
• مرجع باید به روش APA مطابقت داشته باشد

خلاصه مقالات خویش را الی 9 میزان 1399 باید به ایمیل آدرس ذیل ارسال کنید.
sdg@kardan.edu.af
برای هرگونه سوال مربوط به فراخوان مقاله نویسی، از طریق ایمیل آدرس های: e.naseri@kardan.edu.af n.wani@kardan.edu.af با ما تماس بگیرید.