برنامه آموزشی آنلاین پیرامون سیستم های صدا روی پروتکل انترنت VoIP

لابراتوار سیسکو CISCO LAB پوهنتون کاردان برنامه آموزشی سه روزه آنلاین را از تاریخ 24 الی 28 جوزا 1399، در مورد صدا روی پروتکل انترنت VoIP برای محصلان دیپپارتمنت کمپیوتر ساینس برگزار نمود.

این برنامه آموزشی آنلاین توسط احمدالله عزیزی، مسئول لابراتوار سیسکو پوهنتون کاردان تسهیل و برنامه ترکیبی از بحث تئوری و تمرین عملی با تأکید بر طرح صدا روی پروتکل انترنت VoIP، مؤلفه ها و نحوه عملکرد VoIP بود.

اهداف اصلی این آموزش:
• شناخت صدا روی پروتکل انترنت VoIP و مؤلفه های آن
• توسعه دانش و مهارت های شبکه عملی در یک محیط حرفه ای
• یادگیری طراحی و انتخاب بهترین توپولوژی برای صدا روی پروتکل انترنت VoIP
• به دست آوردن دانش و مهارت های لازم برای تهیه شبکه دارای صدا روی پروتکل انترنت VoIP
• توصیف صدا روی پروتکل انترنت VoIP و اهداف اصلی آن

یکی از محصلان شرکت کننده این برنامه گفت: «این یک فرصت عالی برای ما بود که در این ایام دشوار با سیستم عامل و طراحی صدا روی پروتکل انترنت VoIP آشنا شویم و ما واقعاً از پوهنتون کاردان برای برگزاری چنین برنامه های آموزشی و عملی آنلاین سپاسگزاری می‌کنیم».

پوهنتون کاردان کارگاه های آموزشی آنلاین و فرصت های یادگیری را با هدف کمک به محصلان خود برای بهبود درک از فن آوری های نوین و کاربردهای آنها در کارهای روزمره در حین تحصیل از خانه فراهم می کند.