محصلان پوهنځی اقتصاد طی یک سیر علمی از شرکت پلاستیکی کرون دیدار کردند

پوهنځی اقتصاد پوهنتون کاردان به روز چهارشنبه ۱۴ عقرب سال روان، سیر علمی برای درک هر چه بیشتر محصلان از روند تولید، مواد اولیه، فرآیند بازیافت و کیفیت رضایت مشتری به شرکت پلاستیکی کرون ترتیب کرد.
محمد قسیم ایاز استاد پوهنځی اقتصاد و آقای هارون، انجنیر فرایند تولید شرکت پلاستیکی کرون، محصلان را در این دیدار همراهی کردند. هدف اصلی این سیر علمی به شرح زیر بود:

• ارتقای ظرفیت محصلان
• درک روند تولید شرکت پلاستیک سازی
• درک مسوولیت‌های اصلی کارمندان در قبال توسعه پایدار
• درک مسوولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ CSR
• جامعه و محیط پاک
• نقش صنایع در مدیریت آلودگی
• درک نقش صنعتگران در توسعه پاک و پایدار
• نقش نهادهای دولتی در جهت پایداری
• مکانیسم و تکنیک‌های مختلفی که می‌تواند توسعه پایدار محیط را پشتیبانی کند
• مسوولیت محصلان در قبال محیط توسعه یافته و پاک

پوهنتون کاردان دستیابی به اهداف توسعه پایدار ، به ویژه هدف چهارم " آموزش با کیفیت" را به عنوان یکی از اهداف اصلی موفقیت آینده محصلان و جامعه می‌شناسد. توسعه پایدار برای پوهنتون کاردان یک اولویت است که منعکس کننده همه چیز، از درک اصول پایداری تا دانستن تحقیقات پیشرفته برای اطمینان از موفقیت در آینده می‌باشد.

برای دریافت معلومات بیشتر در مورد برنامه های توسعه پایدار پوهنتون کاردان به لینک زیر مراجعه کنید: https://kardan.edu.af/dr/sustainability/