برنامه های آینده

پوهنځی انجنیری و تکنالوژی سمپوزیوم‌ی را پیرامون تاثیرات تکنالوژی و فناوری بر جامعه برگزار می‌کند

زمان 4 November, 2020
مدت برنامه از ساعت2 الی5 بعد از ظهر
مکان تالار کنفرانس های شعبه تایمنی
به اشتراک بگذارید

پوهنځی انجنیری و تکنالوژی پوهنتون کاردان به روز چهارشنبه 14 عقرب 1399، از ساعت 2:00 تا 5:00 بعد از ظهر سمپوزیم‌ی را تحت عنوان «تاثیرات تکنالوژی و فناوری بر جامعه» در تالار کنفرانس های شعبه تایمنی برگزار می‌کند. محصلان دیپارتمنت‌های انجنیری سیول و کمپیوتر ساینس کار عملی و ایده‌های ابتکاری خود را با استفاده از پوستر به معرفی می‌کنند.

این برنامه برای عموم علاقمندان آزاد است که محصلان و اعضای هیئت علمی از تمام پوهنتون ها می‌توانند در این سمپوزیوم شرکت کنند و از بینش گسترده‌ای مفید و عملی در مورد چگونگی تاثیرات تکنالوژی و فناوری بر جامعه از منظر گسترده تر کسب کنند.

پوهنتون کاردان به طور مداوم تلاش می‌کند تا برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار، به ویژه هدف چهارم: آموزش با کیفیت در تمام فعالیت‌های خویش، سمپوزیوم‌ها و کارگاه‌های عملی برای محصلان برگزار کند.