بازدید از پوهنتون کاردان

صفحه اصلی / بازدید از پوهنتون کاردان

شعبات

پوهنتون کاردان سه شعبه در شهر کابل دارد که توسط افراد متخصص اداره شده و محیط مناسب علمی را جهت آموزش فراهم کرده اند

این شعبات در چهارراهی سابقه تایمنی و پروان دو واقع هستند. برعلاوه تعمیری در پروان دو به برنامه‌های ماستری این پوهنتون اختصاص یافته است.

دفتر معلومات

دفاتر معلومات اولین مکانی است که بازدید کنندگان از آن دیدن می‌نمایند. کارمندان حرفه‌ای این بخش معلومات مورد نیاز و داشته‌های مناسبِ را در مورد پذیرش و شرایط آن ارائه می‌کنند.

کافه تریا

کافه تریاهای این پوهنتون انواع غذاها و نوشابه‌های غیر الکولی را دارا می‌باشد که قیمت های آن نیز مناسب است. علاوه بر فراهم سازی خدمات غذایی، کافه تریاهای پوهنتون کاردان مکان کاملا مناسب برای برقراری ارتباط با جامعۀ کاردان است. این کافه تریاها همه روزه فعال بوده و با فراهم سازی غذاهای متنوع در خدمت محصلان گرانقدر قرار دارند.

خدمات محصلان

نمایندگان خدمات محصلان به هدف رشد و پیشرفت فردی و شخصیتیمحصلان کار می‌کنند. ما خدمات و برنامه‌های را برای محصلان خود فراهم می‌کنیم که خود بیانگر برتری علمی و مسلکی می‌باشند.

خدمات کاریابی پوهنتون کاردان

آیا در جستجوی وظیفه هستید؟ آیا می‌خواهید برنامه‌های کارآموزی را دنبال کنید؟ پس اگر می‌خواهید با اندوخته‌های مسلکی تان به بازار کار وارد شوید، همین اکنون به دفتر خدمات کاریابی پوهنتون کاردان مراجعه نمایید. ما شما را رهنمایینمودهسمینارها و برنامه‌های مختلف را برای راه یابی تان به بازار کار برگزار می‌نماییم.

دفتر بورسیه‌ها و کمک‌های مالی

پوهنتون کاردان خدمات بورسیه‌ها را برای محصلان فعلی و جدیدالشمولان درنظر گرفته است. افراد دارای برتری علمی، کسانیکه در جامعه فعال باشند و آنانیکه تعهد شان را به قواعد نظم و دسیپلن پوهنتون نشان داده باشند، ‌می‌توانند نظر به شرایط دفتر بورسیه‌ها و کمک‌های مالی، از آن بهره‌مند گردند.

خدمات کتابخانه

فراهم کردن محیط مناسب برای مطالعه و کتب یکی از اصلی ترین مأموریت های پوهنتون کاردان است. محصلان می‌توانند در کتابخانه‌های کاردان به کتب به شکل فزیکی و آنلاین دسترسی پیدا کنند. برعلاوه می‌توانند از خدمات انترنت رایگان و اتاق‌های آرام جهت مطالعه نیز بهره‌مند گردند. برای استفاده از این خدمات با ما بپیوندید!

اتاق‌های کار گروپی

آیا می‌خواهید بشکل گروپی مطالعه کنید؟ کتابخانه پوهنتون کاردان این فرصت را برای شما مساعد میکند تا در فضای کاملا آرام و محیط مناسب کارهای گروپی تان را انجام دهید. این اتاق‌ها مشخصا برای کارهای گروپی ساخته شده تا محصلان ما بتوانند فعالیت‌های گروپی خود را به راحتی انجام دهند.

اتاق‌های کمپیوتر یا کمپیوتر لب‌ها

پوهنتون کاردان برای محصلان خود اتاق‌های کمپیوتر مجهز با انترنت و نرم افزارهای مربوطه را آماده کرده است، برعلاوه پرینتر، اسکنر و سایر تجهیزات و مواد ضروری نیز در این اتاق‌ها موجود میباشند.

صنفهای درسی

صنفهای درسی پوهنتون کاردان مجهز با سیستم های LCD، تخته سفید، چوکی‌های راحت، گرم کن‌ها و سردکن‌ها میباشند. این صنفها حداکثر گنجایش پنجاه نفر را در یک وقت دارا استند.

تالار کنفرانس‌ها

این تالار مکان مناسب برای برگزاری برنامه‌ها، سمینارها، محافل علمی و کارگاه های آموزشی می‌باشد که در یک وقت گنجایش بیش از ۳۰۰ نفر را دارا می‌باشد.

اتاق‌های نماز و آرامش مخصوص بانوان

این اتاق‌ها مخصوص محصلان اناث پوهنتون بوده که در تمامی شعبات آن موجود میباشد. محصلان اناث می‌توانند در اوقات که فارغ از درس می‌باشند و یا جهت ادای نماز از صنف بیرون می‌شوند،به این اتاق‌ها مراجعه کرده و در فضای کاملا امن و آرام به عبادات و آرامش بپردازند.

اتاق‌های مخصوص استادان دیپارتمنت‌ها

آیا می‌خواهید با استادان تان در خارج از صنف دیدار کرده و در مورد دروس تان با آنها مشوره نمایید؟ آیا می‌خواهید درباره آزمون‌های روبرو سوالاتی را از آنان بپرسید؟ ما برای سهولت هرچه بیشتر، اتاق‌های مخصوص را برای استادان خویش درنظر گرفته ایم تا به آسانی بتوانند با محصلان دیدار کرده و کمک‌های لازم را انجام دهند.

بورسیه‌های رقابتی

پوهنتون کاردان بورسیه‌های رقابتی را برای محصلان فعلی و محصلان جدید الشمول راه اندازی می‌نماید. علاوه بر این محصلان می‌توانندبه کمک‌های مالی نیز دسترسی داشته باشند. ما متعهد هستیم تا یک نسل رهبر را به جامعۀ تحویل دهیم!

کارهای ساحوی

ما باورمندیم که در سهیم سازی محصلان در دروس عملی کارهای ساحوی می‌توانند نقش بسزایی را ایفا کنند. بنآ ما برای محصلان خود زمینه کارهای عملی و ساحوی را مساعد می‌نماییم.

ورزش

پوهنتون کاردان خود را متعهد میداند تا برای محصلان و کارمندان خود زمینه ورزش را فراهم کند. هم اکنون ما تیم‌های فوتبال، والیبال و کرکت داریم که محصلان می‌توانند با گرفتن عضویت آن در مسابقات ملی و رقابت‌های میان پوهنتون‌ها اشتراک کنند. ما با فراهم کردن این فرصت‌ها به محصلان زمینه سازی می‌نماییم تا در رسیدن به اهداف شان موفق شوند.

محافل فراغت و تجمع محصلان

محافل فراغت یکی از به یادماندنی‌ترین رویدادها برای محصلان می‌باشند که می‌توانند در کنار خانواده، دوستان و استادان شان از دست‌آوردهای علمی و فراغت شان تجلیل به عمل آورند. این محفل برای یادبود از دورۀ حضور محصلان در پوهنتون کاردان در پایان دوره تحصیلی شانبرگزار خواهد شد.