آمار و ارقام

صفحه اصلی / آمار و ارقام

نخستین

کاردان نخستین پوهنتون خصوصی ثبت‌شده در تاریخ افغانستان است. پوهنتون کاردان برنامه های خود را در سال 2002 زمانی آغاز کرد که رویین رحمانی و تعدادی از دوستانش فقط ۳۰۰ دالر در اختیار داشتند. با آن پول، یک پایه پروجکتور خریداری کردند و یک اتاق را به کرایه گرفتند تا بتوانند رشته‌ی اداره تجارت را برای جوانان افغان آموزش بدهند. امروز پوهنتون کاردان با داشتن بیش از 5000 محصل در مقطع‌های دیپلومه، لیسانس و ماستری در خدمت مردم افغانستان قرار دارد.

نخستین

پوهنتون کاردان برای نخستین بار در افغانستان، اعتبار علمی- تدریسی خود را از نهاد اعتباردهی بین‌المللی (IACBE) در ایالات متحده امریکا در رشته‌ی ادارهٔ تجارت به دست آورده است. همچنان پوهنتون کاردان اولین و یگانه عضو انجمن بین المللی پوهنتون های رشته اداره تجارت(GBSN) از افغانستان میباشد.

۴۵ +

بیش از ۴۵ مقاله‌ی علمی-پژوهشی در مجله‌های مشهور بین‌المللی توسط استید و شخصیتهای علمی وابسته په پوهنتون کاردان منتشر شده است.

۱۵۰۰۰ +

پوهنتون کاردان با معرفی بیش از ۱۵۰۰۰ فارغ التحصیل، بزرگترین کتله‌ی استعدادهای برتر را در رشته‌های ادارهٔ تجارت، ‌اقتصاد،‌ کمپیوترساینس، تکنالوژی معلوماتی، آموزش زبان انگلیسی، حقوق، علوم سیاسی و‌ انجنیری به جامعه‌ی علمی کشور تقدیم کرده است.

۲۰ +

دانش‌جویان و استادان پوهنتون کاردان در بیش‌تر از ۱۵ مسابقه، رویداد و سمینار بین‌المللی شرکت کرده که موفقیت‌هایی را به همراه داشته اند.

۵۰۰ +

بیش از ۵۰۰ فارغ‌التحصیل پوهنتون کاردان موفق شده‌اند تحصیلات عالی‌تر خود را به سطح ماستری و دوکتورا در معتبرترین پوهنتون‌های اروپا و امریکا ادامه بدهند.